De kunst van het versieren

De kunst van het versieren

Vrouwen versieren is geen exacte wetenschap. Elke vrouw is anders waardoor mannen hun aanpak moeten aanpassen. Er zijn evenwel een aantal zaken die universeel zijn. De meeste vrouwen hebben niet graag dat je meteen over seks begint. Veel vrouwen worden niet graag als een object gezien. Ze worden liever eerst even het hof gemaakt voordat het toegestaan is om verder te gaan. Er bestaan natuurlijk uitzonderingen, maar deze zijn niet in overvloed te vinden.

Om een date succesvol af te ronden moet je tactvol te werk gaan. Afhankelijk van de dame moet je ofwel recht voor de raap zijn ofwel wat rond de pot draaien. Je moet als het ware een zesde zintuig krijgen en vrouwen leren lezen. Je kan vrouwen ontmoeten via de traditionele manier of via de beste datingsites.

Vrouwen houden van een man met humor

Je kan wel over seks beginnen als het op een speelse manier gebeurt. Zolang je maar geen aanstalten maakt op direct met haar in bed te duiken. In het begin is dat uit den boze. Humor is de beste manier om een vrouw te versieren. Je kan een vrouw doen vallen als een blok als je ze kan doen lachen. Als een vrouw lacht dan heeft ze plezier en als je met haar op date bent dan is het één van de vereisten om naar de volgende stap over te gaan.

Maar wat als je nog geen date hebt? Wat als je niet goed weet hoe je een vrouw moet aanspreken? Als je een vrouw wil versieren dan zal je moeten je stoute schoentjes aantrekken. Je hebt nu eenmaal niks te verliezen. Wie niet waagt niet wint. Het is voor sommige mannen zeer ongemakkelijk om in het begin een vrouw aan te spreken, maar hoe meer je het doet hoe makkelijker het wordt. Oefening baart kunst!


Recent Posts:

Leave a Comment

Post